Epic V10

Surfskin som förändrade en hel bransch - designad av Greg Barton, John Dixon och Oscar Chalupsky. Nu helt redesignad med ytterligare tio års erfarenhet och nya kunskaper om hydrodynamik och paddling - det här andra generationens surfski som kännetecknas av bättre stabilitet, mindre motstånd och fantastisk hanterbarhet i tuffa förhållanden.

Urtagen i fördäck låter dig sätta i paddeln nära skrovet för maximal kraft i varje paddeltag. Sittbrunnen är mycket komfortabel och ger dig kontroll i stora förhållanden. Enkelt justerbart fotstöd med precis rätt vinkel och pedaler i kolfiber med automatisk justering av roderlinorna. Marknadens mest effektiva självläns som är enkelt justerbar under paddling - från helt stängd till fullt öppen gör att du alltid kan paddla med minsta möjliga motstånd och med minimalt med vatten i sittbrunnen.

  Epic V10 designades ursprungligen för att vara den snabbaste surfskin på plattvatten, men det är i medvind och motvind som den verkligen presterar.

  Storleksmässigt passar Epic V10 alla mellan 160-200 cm, är du mellan 160-183 cm och inte väger mer än 75kg är troligen Epic V10L ett bättre val.

 

Nomado kommenterar: “Epic V10 är den mest genomarbetade, genomtänkta surfskin som finns. Stabil, snabb och med trygga egenskaper i tuffa förhållanden. Enligt oss den bästa surfskin Epic har byggt för större och mer avancerade paddlare”

SPECIFIKATIONER

Längd: 645 cm
Bredd: 45 cm
Djup: 33 cm
Kapacitet: 145 kg
Material: Se nedan

PERFORMANCE

VIKT: 15,5 kg
Färg: Vit med svart för och akter
Material: Komposit hybrid av glasfiber, kolfiber och kevlar med skumkärna. Laminerad med vakuum-injicerad och värmebehandlad epoxy
Pris: 33950:-

ULTRA

Vikt: 12,3 kg
Färg: Vit med röd för och akter
Material: Kolfiber och kevlar med Nomex honeycomb kärna. Laminerad med vakuum-injicerad epoxy och vakuum-bakad i ugn
Pris: 43950:-

NEW ELITE

Vikt: 10,4 kg
Färg: Svart med vit för och akter
Material:  Kolfiber med Nomex honeycomb kärna. Laminerad med vakuum-injicerad epoxy och vakuum-bakad i ugn
Pris: 49950:-

Lindö småbåtshamn, Norrköping

+46 70 378 95 95