Epic V10L

Epic V10L togs fram för för att kunna erbjuda lättare och kortare paddlare en surfski med samma fina egenskaper som Epic V10. Volymen är optimerad för paddlare som väger under 75 kg och sittbrunnen är designad för att passa personer med kortare benlängd.

  Skrovet är välbalanserat och svarar direkt på kursändringar och i hårdare vindar ger det lättare paddlare möjlighet att utnyttja sin kroppsvikt för att kontrollera båten.

  Epic V10L har enkelt justerbart fotstöd med precis rätt vinkel och pedaler i kolfiber med automatisk justering av roderlinorna. Marknadens mest effektiva självläns som är enkelt justerbar under paddling - från helt stängd till fullt öppen gör att du alltid kan paddla med minsta möjliga motstånd och med minimalt med vatten i sittbrunnen.

 

Nomado kommenterar: “Epic V10L är kvick, nätt och responsiv. Den har karaktär som en racer och kan paddlas mycket snabbt”

SPECIFIKATIONER

Längd: 615 cm
Bredd: 44 cm
Djup: 30 cm
Kapacitet: 136 kg
Material: Se nedan

PERFORMANCE

VIKT: 14,5 kg
Färg: Vit med svart för och akter
Material: Komposit hybrid av glasfiber, kolfiber och kevlar med skumkärna. Laminerad med vakuum-injicerad och värmebehandlad epoxy
Pris: 33950:-

ULTRA

Vikt: 11,8 kg
Färg: Vit med röd för och akter
Material: Kolfiber och kevlar med Nomex honeycomb kärna. Laminerad med vakuum-injicerad epoxy och vakuum-bakad i ugn
Pris: 43950:-

NEW ELITE

Vikt: 10,4 kg
Färg: Svart med vit för och akter
Material:  Kolfiber med Nomex honeycomb kärna. Laminerad med vakuum-injicerad epoxy och vakuum-bakad i ugn
Pris: 49950:-

Lindö småbåtshamn, Norrköping

+46 70 378 95 95