Epic V12

Helt nya Epic V12 är designad för att vara den ultimata downwind-surfskin för duktiga paddlare. Epic V12 har fått betydligt mer “rocker”, sittbrunnen är omarbetad för att ta in mindre vattnen, rodret är framflyttat för att få mer kontroll och stabiliteten är förbättrad för att du verkligen ska kunna ge allt när det behövs.

Sittbrunnen i nya Epic V12 är relativt smal medan sitsen är något bredare än i Epic V14 och passar paddlare mellan 160-201 cm. Urtagen i fördäck låter dig sätta i paddeln nära skrovet för maximal kraft i varje paddeltag. Enkelt justerbart fotstöd med precis rätt vinkel och pedaler i kolfiber med automatisk justering av roderlinorna. Marknadens mest effektiva självläns som är enkelt justerbar under paddling - från helt stängd till fullt öppen, gör att du alltid kan paddla med minsta möjliga motstånd och med minimalt med vatten i sittbrunnen.

Mindre vågor och “bumps” fångas lätt i Epic V12 och paddlar du Epic V10 idag, kommer du att märka att du kan hålla högre fart på plattvatten. Elit-paddlare kommer fortfarande att vara något snabbare på plattvatten i Epic V14. Men när det börjar blåsa och vågorna bygger upp kommer Epic V12 att vara det givna valet för elit och duktiga paddlare.

Nomado kommenterar: “Duktiga paddlare som vill ha en riktigt snabb surfski för plattvatten men som de ändå klarar av att paddla i tuffare förhållanden kommer att gilla nya Epic V12”

SPECIFIKATIONER

Längd: 640 cm
Bredd: 43 cm
Djup: 35 cm
Kapacitet: 140 kg
Material: Se nedan

PERFORMANCE

VIKT: 15,5 kg
Färg: Vit med svart för och akter
Material: Komposit hybrid av glasfiber, kolfiber och kevlar med skumkärna. Laminerad med vakuum-injicerad och värmebehandlad epoxy
Pris: 33950:-

ULTRA

Vikt: 12,3 kg
Färg: Vit med röd för och akter
Material: Kolfiber och kevlar med Nomex honeycomb kärna. Laminerad med vakuum-injicerad epoxy och vakuum-bakad i ugn
Pris: 43950:-

NEW ELITE

Vikt: 10,4 kg
Färg: Svart med vit för och akter
Material:  Kolfiber med Nomex honeycomb kärna. Laminerad med vakuum-injicerad epoxy och vakuum-bakad i ugn
Pris: 49950:-

Lindö småbåtshamn, Norrköping

+46 70 378 95 95