Epic V6

Epic V6 togs fram för att överbrygga gapet mellan havskajaker och surfskis. Med ett snabbt och hanterbart skrov med god stabilitet är det här en surfski som kan förändra ditt sätt att se på turpaddling. Den passar dig som uppskattar friheten med en öppen sittbrunn och som gillar längre paddlingar med övernattning och som vill ha en kajak som presterar i alla förhållanden.

Epic V6 har stora packutrymmen, en komfortabel sittbrunn och ett effektivt uppfällbart roder - TrackMaster Plus som ger dig kontroll i krävande förhållanden.

Vill du ta steget från havskajak till surfski med öppen sittbrunn är det här rätt väl - lätt, stark och mångsidig. Epic V6 kommer att ge dig fantastiska upplevelser!

Nomado kommenterar: “Sedan Epic V6 kom väljer jag aldrig havskajak när jag ska ut på tur. Fördelarna med en öppen sittbrunn är uppenbara - den ger större frihet, komfort och säkerhet vid alla tillfällen. Och vilken havskajak är roligare att paddla än Epic V6?”

SPECIFIKATIONER

Längd: 488 cm
Bredd: 58,4 cm
Djup: 29,2 cm
Kapacitet: 152 kg
Packvolym för: 71,5 liter
Packvolym akter: 103 liter
Material: Se nedan

PERFORMANCE

VIKT: 17.7 kg
Färg: Vit med svart för och akter
Material: Komposit hybrid av glasfiber, kolfiber och kevlar med skumkärna. Laminerad med vakuum-injicerad och värmebehandlad epoxy
Pris: 33950:-

ULTRA

Vikt: 14,5 kg
Färg: Vit med röd för och akter
Material: Kolfiber och kevlar med Nomex honeycomb kärna. Laminerad med vakuum-injicerad epoxy och vakuum-bakad i ugn
Pris: 43950:-

Lindö småbåtshamn, Norrköping

+46 70 378 95 95