Epic V7

Epic V7 har satt en ny standard för rotationsgjutna polyeten(PE) surfskis. Tekniken kallas för “foam core” som ger styva och hållbara skrov och har gett Epic möjligheten att designa skrovet utan begränsningar.

Epic V7 har ungefär samma stabilitet som Epic V8 och ger i kombination med PE-materialet, packmöjligheter och ett släproder en surfski som kan användas till all typ av padding.

Sittkomforten är fantastisk och inredningen är samma som i Epics toppmodeller med enkelt justerbart fotstöd och pedaler i kolfiber med automatisk justering av roderlinorna. Självlänsen är mycket effektiv och enkelt justerbar under paddling.

Epic V7 har bärhandtag i både för och akter och på bägge sidor av sittbrunnen så att den enkelt kan bäras av en person. En packlucka på akterdäck gör turpaddling möjlig, till och med flerdagarsturer om du planerar din packning. Att också kunna turpadda med sin surfski är en fantastisk möjlighet!

Epic V7 levereras med underliggande roder. Släproder för paddling i grunda vatten, SmartTrack, finns som tillbehör och monteras utan modifiering på mindre än fem minuter med hjälp av en skruvmejsel.

Sammantaget är Epic V7 är en fullfjädrad, stryktålig surfski som kan paddlas fort och till ett mycket attraktivt pris.

Nomado kommenterar: “Med en Epic V7 kan du både träna, tävla och turpadda i grunda vatten eftersom den är så stryktålig. Ingen annan kanot på marknaden kan erbjuda så mycket som V7 och det oavsett pris. Jo faktiskt… Epic V5 - helt fantastisk den med”

SPECIFIKATIONER

Längd: 520 cm
Bredd: 54 cm
Djup: 35 cm
Kapacitet: 135 kg
Packvolym: 42 liter
Vikt: 22 kg
Färg: Grå
Material: Rotationstjuten Polyeten (PE), foam core teknik
Pris: 17950:-

TILLVAL

Släproder 1695:-

kayak_images

Lindö småbåtshamn, Norrköping

+46 70 378 95 95