Epic V8 Double

Epic V8 Double är en stabil dubbel-surfski som låter medelgoda paddlare uppleva mer äventyrliga förhållanden på ett nytt tryggt sätt. Duktiga paddlare kan ta ut nybörjare så att de direkt får uppleva surfski-paddling utan att kapsejsa eller stötta. Epic V8 Double är också en fantastisk surfski för familjen!

Epic V8 Double är lätt att bära tack vare sidohandtagen i bägge sittbrunnarna. Handtag finns även i för och akter. Den främre sittbrunnen passar paddlare från 152-204 cm och den bakre från 125-198 cm. Personen i den främre sittbrunnen styr. Urtagen i däcket låter bägge paddlarna sätta i paddeln nära skrovet för maximal kraft i varje paddeltag. Sittbrunnarna är mycket komfortabla och ger kontroll i stora förhållanden. Enkelt justerbara fotstöd med precis rätt vinkel och pedaler, respektive fotstöd i kolfiber med automatisk justering av roderlinorna. Marknadens mest effektiva självläns finns i bägge sittbrunnarna och är enkelt justerbara under paddling - från helt stängd till fullt öppen, gör att du alltid kan paddla med minsta möjliga motstånd och med minimalt med vatten i sittbrunnarna.

Nomado kommenterar: “En dubbel-surfski för alla”

SPECIFIKATIONER

Längd: 670 cm
Bredd: 57 cm
Djup: 38 cm
Kapacitet: 220 kg
Material: Se nedan

PERFORMANCE

VIKT: 24 kg
Färg: Vit med svart för och akter
Material: Komposit hybrid av glasfiber, kolfiber och kevlar med skumkärna. Laminerad med vakuum-injicerad och värmebehandlad epoxy
Pris: 39950:-

ULTRA

Vikt: 19 kg
Färg: Vit med röd för och akter
Material: Kolfiber och kevlar med Nomex honeycomb kärna. Laminerad med vakuum-injicerad epoxy och vakuum-bakad i ugn
Pris: 49950:-

Lindö småbåtshamn, Norrköping

+46 70 378 95 95