Epic V8 Pro

Epic V8 Pro är en mer avancerad surfski och passar paddlare som vill ha en stabil men snabb och responsiv surfski för paddling i alla förhållanden. Epic V8 Pro hamnar mellan Epic V8 och Epic V10 Sport i prestanda. Epic V8 Pro är 30 cm längre än Epic V8 och fyra centimeter smalare vilket gör den både snabb och livlig. Epic V8 Pro passar paddlare upp till 195 cm. För längre paddlare passar Epic V8 och Epic V10 Sport bättre. 
Epic V8 Pro passar motionspaddlare och vana paddlare som vill ha både stabilitet och fart.

Epic V8 Pro har en bekväm sittbrunn med en lite mindre puckel i sittbrunnen som särskilt uppskattas av lite mindre paddlare. Den har enkelt justerbart fotstöd och pedaler i kolfiber med automatisk justering av roderlinorna. Marknadens mest effektiva självläns som är enkelt justerbar under paddling - från helt stängd till fullt öppen. Surfskin är lätt att bära tack vara integrerade handtag i sidorna på sittbrunnen och i för och akter. En flaskhållaren finns också lätt åtkomlig i sittbrunnen. Gummicord på akterdäck gör att du kan ta med en liten vattentät säck med kläder och matsäck för långa dagar på vattnet. Epic V8 Pro är kompatibel med all tre kolfiber-roder - Weedless, Universal och Surf.

Nomado kommenterar: “Epic V8 Pro är ett attraktivt val för den som vill ta steget upp från Epic V8 och tycker att steget varit för stort till Epic V10 Sport. Med tre surfskis i det mest intressanta segmentet kan du välja precis den båt som passar dig”

SPECIFIKATIONER

Längd: 579 cm
Bredd: 50,5 cm
Djup: 32 cm
Kapacitet: 36-127 kg
Material: Se nedan

PERFORMANCE

VIKT: 15 kg
Färg: Vit med svart för och akter
Material: Komposit hybrid av glasfiber, kolfiber och kevlar med skumkärna. Laminerad med vakuum-injicerad och värmebehandlad epoxy
Pris: 33950:-

ULTRA

Vikt: 12 kg
Färg: Vit med röd för och akter
Material: Kolfiber och kevlar med Nomex honeycomb kärna. Laminerad med vakuum-injicerad epoxy och vakuum-bakad i ugn
Pris: 43950:-

NEW ELITE

Vikt: 10,4 kg
Färg: Svart med vit för och akter
Material:  Kolfiber med Nomex honeycomb kärna. Laminerad med vakuum-injicerad epoxy och vakuum-bakad i ugn
Pris: 49950:-

Lindö småbåtshamn, Norrköping

+46 70 378 95 95