Norge Finnmark

Arktiska äventyr i Langfjordbotn

Paddla surfski i Norska fjordar och på Barents hav. Vi utrustar er med surfskis och vingpaddlar från Epic kayaks och torrdräkter från Ursuit

Du flyger till Alta med Norwegian och sedan har du en timmes bilresa till Langfjord. Här bor du på bondgård eller i ett litet charmigt hus på stranden beroende på hur många ni är. 
Kombinera gärna din vistelse här uppe med glaciärturer, vandring, fiske och mountainbike.

Paddla på egen hand eller med guide

Du berättar hur du vill genomföra ditt paddeläventyr så skapar vi möjligheterna.
Vi hjälper dig att planera dina dagar här uppe i norr:
Erik Wallgren +46 70 378 95 95
Gro Karlstrøm +47 413 08 627

Våra surfskis och utrustning

Vi använder Epic V5 och V7 som är stabila surfskis med packmöjligheter. Surfskis är säkra kajaker med öppen sittbrunn och kan inte vattenfyllas. Om du skulle gå runt är det enkelt att sig upp och fortsätta paddla utan dramatik. Torrdräkten som ingår i hyran gör att du inte blir våt och nedkyld.

Hyra av surfski

Du paddlar på egen hand och hyr en surfski Epic V5 eller Epic V7 inklusive vingpaddel och flytväst, torrdräkt, handskar och skor. 
Pris per dag: 500 NOK

Transport

Vill du paddla i närliggande fjordar eller bli upphämtad erbjuder vi transporthjälp.
Pris från 250 NOK.

Boende

Parken gård - 12 sängplatser fördelat på 6 rum.
Per natt – hela huset: 2000 NOK
Per vecka –upptill 8 personer: 10000 NOK
Per vecka – över 8 personer: 12000 NOK

Hytta i Langfjordbotn, med grillhus. Storstuga och kök i ett rum, dusch, sovalkov med 2 sängar och sovloft med 2 sängar och möjlighet till 2 sovplatser i soffa i storstugan.
Per natt: 800 NOK
Per vecka: 4500 NOK

Bilder och information hittar du hos vår samarbetspartner Bre og Vandring.

Dagstur med guide

Du paddlar med en duktig guide som under turen lär dig paddelteknik och hur du tar dig upp i surfskin på ett enkelt sätt. Utifrån deltagarnas förmåga och önskemål väljer vi lämplig längd på turen.
Pris: 1450 NOK

Lär dig paddla surfski

Vi lär dig effektiv paddelteknik och hur du surfar på vågorna. Du får också lära dig att ta dig upp i surfskin på ett enkelt sätt en så kallad re-entry.
Pris: 1450 NOK

Ski & Ski

Gillar du både randonne-skidåkning och surfski-paddling och vill åka skidor där ingen åkt förut - då ska du boka in dig i slutet på april och början av maj . Under de veckorna kommer vi att göra dagsturer där vi paddlar över fjordarna och sedan tar på skidorna och bestiger berg i fantastisk miljö för att sedan åka ända ned till vattnet så vårsnön yr! Arrangemanget genomförs tillsammans med våra vänner på Upguides och Bre og Vandring.

Är du intresserad av Ski & Ski - kontakta:
Erik Wallgren +46 70 378 95 95
Fred Buttard +46 73-374 59 59, +33 6 75 08 88 97

Lindö småbåtshamn, Norrköping

+46 70 378 95 95