Bra service

Vi hjälper dig

När du funderar på vilken surfski du ska välja. När du bestämt dig och vill ha din surfski levererad. När oturen varit framme och du vill få den reparerad. Eller om du bara vill ha råd.
Vi hjälper dig på ett flexibelt och profesionellt sätt.

Välkommen! / Erik Wallgren

Försäljning

Det är viktigt för oss att du köper rätt utrustning och därför vill vi ha en personlig kontakt. Och det är därför du inte hittar en köp-knapp vid produkterna. Det är också så att alla surfskis inte alltid finns på lager i alla material och då får vi en chans att diskutera leveransen.

Nomado finns i Norrköping. Vi har ingen butik där vi sitter och väntar på att du ska komma - utan vi hittar en tid som passar och ses i Lindö småbåtshamn. 
Vi levererar över hela landet, men ibland är det bäst att hämta själv. Du kan betala kontant mot faktura eller med kort.

Du kan också tryggt köpa Epic kayaks produkter av våra duktiga återförsäljare.

Återförsäljare

Nomado - Norrköping - 070 378 95 95

Friluftsboden - Mörkö - 070 832 94 98    070 832 94 97

Provpaddling

I Norrköping har vi oftast alla modeller för provpaddling. Antingen provpaddlar du på egen hand eller så gör vi det tillsammans och då kan vi hjälpa dig i ditt val av utrustning på ett bättre sätt.
Vi paddlar igenom de modeller som passar dig och diskuterar hur du vill paddla och vilka ambitioner du har. Du får också prova olika storlekar och längd på vingpaddel och annan utrustning du är intresserad av. Det här tar ofta två timmar och för det betalar du 600:- som vi drar av när du köper.

Provpaddling i Norrköping bokar du med:

Erik Wallgren  - 070 378 95 95

Erik Wildenstam - 070 953 44 36

Epic Expert

För att kunna erbjuda provpaddling och hjälp vid ditt val av utrustning på fler ställen än i Norrköping kan du kontakta någon av våra Epic Experts - entusiastiska tjejer och killar som kan paddling och nästan allt om Epic kayaks produkter. De hjälper dig med provpaddling, produktval, försäljning och träning.
 

Jens Bond - Stockholm - 070 542 32 72

Paddel-entusiast och instruktör som gärna jobbar på surfski-centret i Tarifa. 
 

Erik Wildenstam - Norrköping - 070 953 44 36

Surfski-pionjär som alltid är sugen på att paddla och gärna tar med dig ut på vattnet och delar med sig av sitt kunnande.

Reparation & underhåll

Vi hjälper dig att hålla din utrustning i topptrim och har reservdelar till alla Epic kayaks produkter.
Har du oturen att råka ut för en skada så är vi experter på att laga tunna komposit-laminat. Vi samarbetar med alla stora försäkringsbolag och besiktigar din skada och ger ett kostnadsförslag.

Erik Wallgren  - 070 378 95 95

Lindö småbåtshamn, Norrköping

+46 70 378 95 95